Lainaa 300 €

Lainaa 300 € heti tilille valitsemalla paras ja halvin 300e lainan vertailusta. Valitse laina, täytä lainahakemus, tunnistaudu ja nosta rahat tilillesi. 300 euron laina maksetaan aina heti tilille.

Pikavippi 300 € heti tilillle

Pikavippi 300 eurolle heti tilille nopealla ja lyhyellä nettihakemuksella. Kaikki Suomessa toimivat lainayhtiöt, jotka myöntävät 300 euron lainaa, käyttävät automaattisia lainaprosesseja, jotka mahdollistavat lyhyet hakemukset ja nopeat lainaprosessit. Käytännössä hakemuksen täyttämisessä kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen saat 300e lainalle heti päätöksen. Mikäli päätös oli myönteinen, voi lainayhtiö vielä vaatia tulotietojen varmennuksen, jonka jälkeen laina maksetaan lopullisesti tilille.

Pikalaina 300 € on yleisin palvelustamme haettu pikavippi. Kyseiselle summalle löytyy jo riittävästi lainantarjoajia kunnollisen lainavertailun tekemiseksi. 

pikavippi 300 heti

Pikavippi 300 € ensilaina

300 euron ensilaina oli vielä ennen 2019 voimaantullutta korkokattolakia usein täysin koroton ja kuluton luottotuote. Tätänykyä korot on painettu euromääräisesti niin alas pienille summille, ettei kyseisiä ilmaisia tai korottomaksi kutsuttuja lainatuotteita enää ole tarjolla. 

Pikavippi 300 eurolle ensilainan tarkoittaa kuitenkin vain muutamien kymmenien eurojen kuluja tyypilliselle puolen vuoden takaisinmaksuajalle. Uusi korkokaton alainen laina tulee lähes aina edullisemmaksi kuin vanhantyyppinen ilmainen laina, jonka kulut alkoivat juosta ensimmäisen 30 vuorokauden jälkeen. Kulut olivat tyypillisesti huomattavasti nykyisiä lainatuotteita kalliimpia.

300€ pikavippien takaisinmaksuaika

300 € pikavippien takaisinmaksuaika on tyypillisesti joitakin kuukausia. Yleisesti luoton voi hakea jopa kuudeksi kuukaudeksia. Lainan kohdalla kannattaa tarkistaa luoton lainatuote. Limiittiluotoissa pienin lyhennyserä voi rajat lainan maksuajan lyhyemmäksi. Tasaeräinen kuuden maksuerän kertalaina on selvin vaihtoehto pitkää laina-aikaa haluavalle. 

300e pikalainat voidaan myöntää myös bullet-lainoina, jolloin lainan viimeinen maksuerä on huomattavati ensimmäisiä eriä isompi. Emme suosittele lainanlyhennyksien siirtämistä tulevaisuuteen. Tapa paisi lisää lainansta aiheutuvia kuluja myös tekee takaisinmaksusta oman talouden kannalta häilyvämpää. 

Usein kysyttyä lainoista

Yleisiä kysymyksiä pikalainoista ja pikaluotoista

Pikalaina on pieni netin kautta myönnetty vakuudeton laina, joka tyypillisesti maksetaan heti tilille. Pikalainan hakemiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset ja tiedot omasta taloudesta. Tulotiedot voidaan vielä tarkistaa joko käyttämällä Instantoria tai pyytämällä palkkatodistus.

Paras pikalaina on juuri sellainen, joka soveltuu omiin tarpeisiin. Tarvitsetko joustavaa lainaa vai pidätkö enemmän tasaeräisestä kulutusluotosta? Vain sinä osaa sanoa, minkälainen tuote milloinkin sopii omiin tarpeisiisi. Kaikkien pikalainojen ja pikaluottojen korot ovat korkokaton jäljiltä lähes samoja. 

Edullisin pikalaina on halvin luotto, jonka juuri sinä onnistut netistä saamaan. Jokainen laina myönnetään juuri sinun antamilla tiedoilla ja korko on useimmiten riskiperusteinen, jolloin vain sinä tiedät millä korolla juuri sinä saat lainaa. Korkokatto rajaa perittävän koron 20 prosenttiin.

Pikalainat ja pikaluotot myönnetään vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Markkinoilla on joitakin luottolaitoksia, jotka myöntävät luottoja, mikäli lainalla on toinen takaaja. Emme kuitenkaan koskaan suosittele tämänkaltaisia luottoja niiden hankalan vastuujaon vuoksi. Pienen pikalainan vuoksi ei ole syytä pilata ihmissuhteita.

Kuluttajaluottolaki edellyttää, että luotonmyöntäjä vastuullisen luotonmyönnön mukaisesti tarkistaa luotonhakijan luottotiedot ja varmistaa maksukyvyn. Luottohakemuksen liitteeksi tarvitaan näin ollen usein jonkinlainen liite tulojen oikeellisuudesta. Käyttämällä Instantoria voit kuitenkin välttää liitteiden lähettämisen.

Paljonko saat lainaa riippuu täysin omasta taloustilanteestasi. Emme valitettavasti osaa ennalta sanoa vastausta. Valitse jokin lainapalvelu ja täytä lainahakemus, saat vastauksen heti. Valitsemalla jonkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen lainapalvelun, saat samalla hakemuksella vastauksen yli 30:stä pankista.