Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat heti tilille netistä. Lainaa  yli 4000 euron summia täysin ilman vakuuksia. Isompi vakuudeton laina on paras aina kilpailuttaa. Valitse alla näkyvästä listauksesta sinulle paras vaihtoehto – kaikki lainat ovat pikalainoja ja rahat tilitetään heti kilpailuttamalla tai perinteisesti suoraan pankista hakemalla.

Vakuudeton laina vertailemalla

Vakuudeton laina on aina syytä vertailla tai kilpailuttaa. Vakuudettomien lainojen tarjoajia on Suomessa noin 40 kpl vuonna 2020. Kaikki tarjojavat lainaa suoraan netistä, rahat maksetaan tilille heti. Vakuudettomat lainat toimivat siten pikalainatyyppisesti.

Vakuudettoman lainojen vertailun aloittamiseksi ei tarvitse muuta kuin verkkopankkitunnukset. Kaikki lainahakemuksella tarvittavat tiedot ovat hakijakohtaisia ja perustuvat taloudelliseen tilanteeseen. Vakuudettomien lainojen hakemukset käsitellään heti ja vastauksen saa välittömästi. Saat kilpailuttamalla useita lainatarjouksia samalla hakemuksella, jolloin vertaileminen helpottuu ja tuotteiden erot erottuvat selkeästi.

Vertailemalla saamia vakuudettomien lainojen tarjouksia voi helposti säästää useita satoja euroja vuodessa. Isompien lainojen osalta tilanne voi olla vielä tätäkin merkittävämpi taloudellisesti.

vakuudettomat lainat

Edulliset vakuudettomat lainat

Edulliset vakuudettomat lainat hinnoitellaan luottokoron ja luottokulujen perusteella. Tyypillinen edullinen vakuudeton laina myönnetään noin 10% luottokorolla ja noin 150€ – 2% vuosittaisilla luottokuluilla. Mikäli etsit alle kymmenen prosentin vuotuista lainakorkoa voi olla syytä kääntyä oman pankin puoleen. Tyypillisesti netin kautta haettavan vakuudettoman lainan korko ei alita tuota rajaa.

Lainaa ilman vakuuksia edullisesti kilpailuttamalla lainahakemus. Näet heti riittääkö markkinoiden alin korkotarjous sinulle. Luottojen paremmuus selviää saamiesi lainatarjousten perusteella muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen täyttäminen kestää millä tahansa lainojen kilpailuttajalla noin kolme minuuttia. 

  1. Edullisen vakuudettoman lainan luottokorko on noin 10% ja lainakulut selvästi alle 3,65% vuodessa.
  2. Edullisimman lainan saat kysymällä lainaa ilman vakuuksia suoraan omasta pankistasi.
  3. Nopein ja helpoin tapa löytää netin halvin vakuudeton luotto on kilpailuttaa oma lainahakemus – se vie noin 3min.

Vakuudeton laina heti tilille

Hae vakuudeton laina heti tilille seuraavilla ohjeilla. Kokosimme ohjeet nopeaa luottoa etsivälle:

  1. Vakuudeton laina maksetaan heti tilille, mikäli summa on alle 10000 euroa.
  2. Parannat mahdollisuuksiasi nopeaan tilitykseen käyttämällä samaa pankkia, jota pankki käyttää maksussaan (vältä pikkupankkeja).
  3. Vastaa aina puhelimeen lainahakemuksen jätettyäsi – isompi vakuudeton laina varmennetaan aina soittamalla asiakkaalle.
  4. Vahvista tulosi joko Instantorilla tai lähettämällä palkkatodistus/eläketodistus kohdepankille.
edullinen vakuudeton laina

Lainojen myöntökriteerit

Lainojen myöntökriteerit ovat keskimäärin kaikilla pankeilla samat. Poikkeukset liittyvät jokaisen pankin asiakaspisteytykseen, jolla lainahakemuksen kaikki tiedot käsitellään. Jokainen vastaus pisteytetään pankin riskiluokituksen mukaisesti ja saavutettu pistemäärä ratkaisee meneekö lainahakemus lopulta läpi. 

Muita luotonmyöntöön vaikuttavia tekijöitä ovat: luottotiedot, hakijan ikä yleisesti välillä 20-70v., ei myöhässä olevia aikaisempia lainaeriä muissa luotoissa, ei riskiluokituksen ylittävää lainasaldoa vakuudettomien lainojen osalta.

Usein kysyttyä vakuudettomista lainoista

Yleisiä kysymyksiä luotoista

Vakuudeton laina on asiakkaalle myönnettävä laina, joka perustuu puhtaasti asiakkaan luottoarvioon lainahakemuksen tietojen ja moitteettomien luottotietojen perusteella. Lainaa ilman minkäänlaisia vakuuksia myönnetään yleisesti suoraan netin välityksellä.

Lainaa voi saada suomen kansalainen, joka on vähintään 20-vuotias, luottotiedot ovat kunnossa ja Suomen Asiakastiedon rinkitiedossa ei ole erääntyneitä avoimia vakuudettomia luottoja.

Edullisin laina on halvin luotto, jonka juuri sinä onnistut netistä saamaan. Jokainen laina myönnetään juuri sinun antamilla tiedoilla ja korko on useimmiten riskiperusteinen, jolloin vain sinä tiedät millä korolla juuri sinä saat lainaa. Korkokatto rajaa perittävän koron 20 prosenttiin.

Vakuudetonta lainaa myönnetään vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Markkinoilla on joitakin luottolaitoksia, jotka myöntävät luottoja, mikäli lainalla on toinen takaaja. Emme kuitenkaan koskaan suosittele tämänkaltaisia luottoja niiden hankalan vastuujaon vuoksi. Pienen pikalainan vuoksi ei ole syytä pilata ihmissuhteita.

Kuluttajaluottolaki edellyttää, että luotonmyöntäjä vastuullisen luotonmyönnön mukaisesti tarkistaa luotonhakijan luottotiedot ja varmistaa maksukyvyn. Luottohakemuksen liitteeksi tarvitaan näin ollen usein jonkinlainen liite tulojen oikeellisuudesta. Käyttämällä Instantoria voit kuitenkin välttää liitteiden lähettämisen.

Paljonko saat lainaa riippuu täysin omasta taloustilanteestasi. Emme valitettavasti osaa ennalta sanoa vastausta. Valitse jokin lainapalvelu ja täytä lainahakemus, saat vastauksen heti. Valitsemalla jonkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen lainapalvelun, saat samalla hakemuksella vastauksen yli 30:stä pankista.