Edullinen pikalaina

Edullinen pikalaina tai pikavippi helposti ja nopeati lainavertailusta. Vertaile halvin pikalaina alla näkyvästä taulukosta. Löydä halvin pikalaina juuri oman tarpeeseesi. Saat rahat tunnissa tilillesi.

Edullinen pikalaina netistä

Edullinen pikalaina netistä – aloita vertailemalla luottoja omien kriteereiden perusteella. Löydät sivuiltamme kattavan listan tämän hetken edullisimmista pikalainoista ja pikavipeistä. 

Edulliset pikalainat noudattavat voimassa olevaa korkokattolakia. Valitsetpa minkä tahansa luoton, niin voit olla varma, että se myönnetään lainvaatimin kuluin ja koroin. Korkokatto säätelee lainakoron 20%:iin vuodessa ja lainakulut 3,65%:iin vuositasolla. Tätä korkeampi kuluja edullisista pikavipeistä ei saa periä. 

edullinen pikalaina

Halvin pikalaina

Halvin pikalaina löytyy lähes aina kilpailuttamalla oma lainatarve jollakin netin kilpailluttajista. Täytä lainahakemus jollakin sivun yläosassa esitellyistä palveluista ja katso millä korolla yhtiöt ovat valmiita myöntämään lainaa juuri sinulle. 

Halvin pikavippi on helppo vertailla, kun olet kilpailuttanut kaikki Suomessa toimivat pankit ja luottolaitokset. Saat kaikki pankkien tekemät luottopäätökset eteesi helposti vertailtavaan muotoon. Halvin pikavippi tai pikalaina on tämän jälkeen helppo valita vertailitpa sitten todellista vuosikorkoa tai vaikkapa nimelliskorkoa.

Edullinen laina on kuitenkin aina juuri sellainen, joka sopii omaan talouteesi ja omiin tarpeisiisi. Laske, kauanko haluat tai joudut lainaa pitämään ja minkälainen kulu- ja korkomix tuottaa sinulle parhaan lopputuloksen. 

Halvin laina ilman vakuuksia

Kaikki pikavipit ja pikalainat ovat vakuudettomia lainoja. Halvin laina ilman vakuuksia on aina kalliimpi kuin vakuudellinen laina. Vakuudeton laina on kuitenkin monella tapaa vakuudellista lainaa helpompi ja kätevämpi, mikäli muutaman prosentin hintaero ei ole lainapäätöksen osalta ratkaiseva tekijä.

Vakuudettomien luottojen puolesta puhuu hakuprosessin helppous. Voit myös pitää vakuutesi muita tarkoituksia varten, eikä niitä tarvitse kiinnittää tai riskeerata pienen pikalainan takia. Vakuudet voi myös helposti muutta rahaksi ilman pankkien mielipiteitä, mikäli hoidat rahoituksen ilman vakuuksia.

Halvin pikavippi on vakuudellista lainaa noin 5%-10% kalliimpi koron osalta. Kuluissa ei todennäköisesti ole mitään eroa sillä tavanomaisen kivijalkapankin kiinteät kulut ovat aina satasia, pikavipeissä kulut ovat todennäköisesti muutamia kymppejä lainasumman jäädessä verraten pieneksi.

halvin pikalaina

Nopea ja halpa pikavippi

Nopea ja halpa pikavippi löytyy valitsemalla mikä tahansa yläosan lainavertailun lainatuotteista. Valitse palvelu, valitse halpa pikalaina ja siirry täyttämään lainahakemus. Täytettyäsi lainahakemuksen saat luottopäätöksen heti. Mikäli vastaus oli myönteinen, saattaa lainanmyöntäjä vielä tarvita tulotietojen varmennukseksi joko palkkatositteen tai Instantor-tarkastuksen. Vahvistettuasi tulotiedot saat rahat tyypillisesti minuuteissa, viimeistään tunnin kuluessa tilillesi.

Nopea ja halpa pikavippi ovat tätänykyä synonyymeja. Kaikki luotot ovat korkosääneeltyjä ja rahat tilitetään pienissä summissa poikkeuksetta heti tilille. Enää ei nopeasti käyttöönsaatavasta rahasta tarvitse maksaa ylihintaa. Vertaile nopeat ja halvat pikavipit sivun yläosasta ja valitse sinulle parhaiten sopiva!

Usein kysyttyä lainoista

Yleisiä kysymyksiä pikalainoista ja pikaluotoista

Halvin laina on sellainen, jonka juuri sinä voit saada. Emme valitettavasti voi etukäteen tietää, minkälaisen lainan juuri sinä voit saada. Vertaile pikavipit sivun ylälaidasta ja hae edullisinta.

Kaikki pikalainat ja pikavipit maksetaan heti tilille, joten edullinen laina on yleensä myös nopea. Vaadi siis molempia lainaa hakiessasi.

Edullisin pikalaina on halvin luotto, jonka juuri sinä onnistut netistä saamaan. Jokainen laina myönnetään juuri sinun antamilla tiedoilla ja korko on useimmiten riskiperusteinen, jolloin vain sinä tiedät millä korolla juuri sinä saat lainaa. Korkokatto rajaa perittävän koron 20 prosenttiin.

Pikalainat ja pikaluotot myönnetään vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Markkinoilla on joitakin luottolaitoksia, jotka myöntävät luottoja, mikäli lainalla on toinen takaaja. Emme kuitenkaan koskaan suosittele tämänkaltaisia luottoja niiden hankalan vastuujaon vuoksi. Pienen pikalainan vuoksi ei ole syytä pilata ihmissuhteita.