Uudet pikalainat

Uudet pikalainat ja pikavipit vuonna 2020. Uusi pikalaina tai pikaluotto luotettavalta toimijalta, valitse paras omiin tarpeisiisi. Myös ilman liitteitä.

Uudet pikalainat ja pikavipit 2020

Uudet pikalainat ja pikavipit vuonna 2020, sellaiset lainayhtiöt, jotka olisivat aloittaneet toimintansa vasta uuden korkokaton lanseeraamisen jälkeen, ovat vähissä. Uusi pikalaina noudattaa kuitenkin nykyisin aina 20 prosentin korkokattoa ja vuotuista 3,65% kulukattoa.

Uusi pikalaina voi silti olla järkevin hakea lainayhtiöstä, johon sinulla on jo olemassa oleva asiakkuus. Uusien asiakkaiden ilmaiset tai korottomat jaksot ovat historiaa, eikä vuonna 2020 tarjolla olevissa lainatuotteissa ole tätä ominaisuutta. 

uudet pikalainat

Uusi pikalaina avattu ilman liitteitä

Uusi pikalaina avattu ja laina haettu ilman liitteitä? Pikavippejä myönnetään edelleen ilman tulonvarmennuksessa tarvittavia liitteitä. Tällöin tulot useimmiten tarkistetaan Instantorilla. Pelkästään hakemuksessa ilmoitettuihin tuloihin ei enää juurikaan sellaisenaan luoteta, eikä laki vastuullisesta luotonmyönnöstä tätä myöskään salli.

Uusia pikalainapaikkoja avataan kuitenkin koko ajan vähemmän. Olemme listanneet tälle sivulle lainayhtiöt jotka edelleen myöntävät lainaa ilman vaadittavia paperillisia liitteitä. Vanhat toimijat myöntävät edelleen lainaa ja luotettavia toimijoita on Suomen lainamarkkinoilla kylliksi.

Uudet pikavipit uusilla ehdoilla

Uudet pikavipit myönnetään kaikki syksyn uuden korkokattolain mukaisesti. Lainayhtiöitä toimii Suomessa edelleen noin 40 kappaletta, joista suurin osa myöntää lainaa pelkästään netissä. Tavoitat lähes kaikki lainapaikat hakemalla pikalainaa kilpailuttamalla. Saat yleensä lainallesi parhaat ehdot. Vanhojen kalliskoroisten pikalainojen ehdot on syytä kilpailuttaa, mikäli et ole jo sitä tehnyt. On todennäköistä, että vanhan korkokaton aikainen pikavippi on selvästi nykyistä verrokkiaan kalliimpikorkoinen. Uudet lainat ovat keskimäärin noin 15% korolla myönnettäviä luottoja, joilla on aiempaa pidemmät laina-ajat.

uudet pikalainat

Uudet pikalainat ja lyhennysvapaat

Uusilla pikalainoilla on tyypillisesti tarjolla myös lyhennysvapaita helpottamaan oman talouden suunnittelua. Lyhennysvapaan ansiosta uusi laina on helpompi suhteuttaa äkillisiin ja odottamttomiin menoihin. Lyhennysvapaa uuteen lainaan haetaan lähes aina kyseisen pankin sivuilta tai lähettämällä asiakaspalveluun sähköpostia. Lyhennysvapaa on useimmiten niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille ilmainen. Tyypillisesti käyttöönsaaminen edellyttää vähintään kahden maksuerän maksamista.

Älä ota uutta lainaa vanhan päälle

Uutta lainaa ei kannata ottaa, mikäli vanhan lainan kanssa on maksuvaikeuksia. Uuden lainan tuomat päällekäiset kulut rasittavat lisää talouttasi. Mikäli uuden lainan saaminen on välttämätöntä, kilpailuta samalla kaikki lainasi ja pyri siihen että maksat siitä eteenpäin vain yhtä lainaa. 

Uudella lainalla järkevintä on maksaa vanhat lainat pois. Yhdistä vanhat lainat, joissakin yhdistämiseen erikoistuneessa palvelussa. Voit listata lainahakemukselle helposti kaikki avoimet lainasi ja saada heti tarjouksen uudesta edullisemmasta lainasta. 

Uusien pikalainojen summat yltävät kymmeniin tuhansiin euroihin ja korot ovat yhtälailla kilpailukykyiset, joten hae uutta pikalainaa ja lainojen yhdistämistä koskeva luottopäätös heti.

Uudet pikavipit maksuhäiriöiselle

Markkinoilla on lainantarjoajia, jotka tarjoavat uusia pikavippejä myös maksuhäiriöisille. Näiden lainapalveluiden luotonmyöntökriteerit perustuvat rinnakkaishakijaan, joka viime kädessä takaa lainan. Emme suosittele kyseisiä luottoja kenellekään. Lainojen korot ovat maksimihintaisia ja ystävän tai vanhemman vastuulle korkeampi korkoista lainaa ei pidä koskaan hakea. 

Luottotietojen moitteettomuus on pakollinen hakukriteeri kaikkien vastuullisten lainatoimijoiden hakuprosesseissa. Mikäli olet saanut maksuhäiriömerkinnän, älä edes yritä hakea uutta lainaa. 

Uusimmat pikavipit

Uusimmat pikavipit näet suoraan lainavertailusta sivun yläosasta. Uusia toimijoita ei ole montaa. Uusille asiakkaille myönnettäviä korottomia jaksoja ei ole enää tarjolla, joten uusimpien pikavippien etsimisessä ei enää ole edes asiakasnäkökulmasta edes mitään insentiiviä. Valitse jokin vakiintunut lainatoimija ja vertaile edullisin laina luotettavien toimijoiden joukosta. 

Uusimmat pikavipit myönnetään lähes pääsääntöisesti hyvin samankaltaisella hintatasolla, joten valitsetpa minkä tahansa lainatuotteen saat järkevän hintaisen lainan. Uusimmat pikavipit noudattelevat kaikki uutta korkokattoa.

Usein kysyttyä uusista lainoista

Yleisiä kysymyksiä pikalainoista ja pikaluotoista

Paras uusi laina on hakijakohtainen. Isolla lainalla yhdistät vanhat pikavipit ja pikalainat, pienellä pikaluotolla paikkaat tilapäisen rahantarpeen. Valitse palvelustamme juuri omaan tarpeseen sopiva uusi luotto. 

Korottomia ja kuluttomia luottoja ei enää myönnetä edes uusille asiakkaille.

Uusi asiakas saa tätänykyä aivan saman lainan kuin vanhakin asiakas. Vanhalle asiakkaalle voi olla jopa parempia lainatarjouksia johtuen vakiintuneesta asiakassuhteesta. Neuvomme hakemaan lainaa vanhasta pankista, mikäli lainan ehdot muutoin ovat kilpailukykyiset.

Uudet lainapaikat vähenivät merkittävästi syksyn 2019 korkokaton voimaanastumisen jälkeen. Uusi, matalampi korkotaso ei mahdollista korkeakorkoisten joustolainojen myöntämistä. Tämä on kuluttajille pelkästään hyvä asia.

Muutama lainayhtiö myöntää edelleen pikalainaa 18-vuotiaille. Tyypillisesti lainayhtiöt kuitenkin edellyttävät 20-vuoden ikää. Löydät nuoremmille myönnettävät lainatuotteet yläpuolelta näkyvästä listauksesta.