Pikalainavertailu

Pikalaina vertailu auttaa löytämään edullisimman lainan. Valitse sinulle paras pikalaina tai pikavippi vertailusta ja nosta rahat tilillesi nopeati. Lainaa helposti ja nopeasti läpinäkyvin kuluin.

Pikalaina - vertailu helposti netissä

Pikalainavertailun tekeminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Voit järjestellä lainat lainasummien, todellisten vuosikorkojen ja takaisinmaksuaikojen perusteella. Pikaluottovertailu tulee tehdä aina ennen lainan valintaa, varsinkin jos olet hakemassa isompaa lainasummaa. Pienissä luotoissa suhteelliset erot ovat paljon pienempiä, eikä lainan pääoma ehdi juosta suuria kulueroja.

Pikalainat vertailemalla löydät myös mieleisen lainatuotteen. Osa lainoista on joustavia joustolainoja, osa kertalainoja. Mikäli haluat joustavan varakassan, kannattaa valita limiittiin perustuva pikalaina, josta voi tarpeen mukaan tehdä nostoja.

pikalaina vertailu

Pikavippivertailu 2020

Pikavippivertailu vuonna 2020 paljastaa markkinoiden koostuvan kotimaisista pienten pikavippien tarjoajista ja isommista norjalaisista nettipankeista. Viime vuonna voimaan tulleen korkokattolain seurauksena kilpailu on tasaisen 20 prosentin luottokoron vuoksi tiukentunut huomattavasti. Lainantarjoajien on yhä vaikeampi erottautua pelkkien kulujen kautta, myös lainan ominaisuuksilla on siten merkitystä.

Pikalainavertailut eivät juuri tee eroa pienten lainojen kuluissa, mutta pikavippien joustavuudessa ja käytössä olevien maksuvapaiden, eräpäivänsiirtomahdollisuuksien ja muiden takaisinmaksua helpottavien ominaisuuksien puolesta kylläkin. Osa pikavipeistä myönnetään myös ilman liitteitä, joka voi olla merkittävä tekijä mikäli tulotietodokumentaatio ei ole kädenulottuvilla lainaa hakiessa.

Pikalainan korkovertailu

Pikalainan korko on vain yksi vertailun tekijä lainan hinnan kokonaisuuden muodostumisessa. Vaikka pikavipeillä on tätänykyä voimassa kattava korkokattosäännöstely, niin kuluissa voi silti olla jonkinverran eroja. Maksimaalinen kulutaso vuodelle on 3,65% lainapääomasta laskettuna.

Pikavippien kulujen vertailu paljastaa nopeasti luottojen paremmuusjärjestyksen, mikäli tiedät kuinka pitkään haluat lainan pitää. Mikäli kuluprosentissa tai kiinteissä kuluissa on eroja, kannattaa itse laskea kumpi kululaji tulee laina-ajan puitteissa edullisemmaksi. Mitä isompi lainasumma, niin tyypillisesti korkeampi kiinteä tilinhoitomaksu on edullisempi kuin matala kuluprosentti. Vertailu kannattaa aina ja se tuo nopean säästön.

pikavippi vertailu

Lainojen vertailua kilpailuttamalla

Lainojen vertailun voi tehdä myös kilpailuttamalla lainat jollakin markkinoilla toimivista vakuudettomien luottojen kilpailuttamiseen erikoistneista palveluista. Voit valita sivuiltamme jonkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen nettipalvelun ja antaa heidän pistää pankit töihin puolestasi. 

Lainavertailu on kilpailutuksen jälkeen helppo tehdä, kun kaikki luotot on puristettu kilpailutuksen avulla niin mataliin korkoihin kuin mahdollista. Lainavertailuun erikoistuneiden palveluntarjoajien palveluissa vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa. Näet samassa taulukossa kaikki saamasi tarjoukset ja voit helposti valita niistä parhaan.

 

Vertaa lainoja luotettavasti

Vertaa lainoja aina luotettavasti palvelussamme. Kaikki sivuillamme esitetyt lainatarjoukset ja lainatuotteet ovat markkinoilla jo pitkään toimineiden lainayhtiöiden myöntämiä. AVI valvoo Suomessa lainayhtiöiden toimintaa ja luvittaa lainanmyöntäjät erikseen. Kaikki esittelemämme pankit ja lainayhtiöt kuuluvat luonnollisesti AVIn tarkastelun piiriin. 

Vertaa laina, pikalaina tai pikavippi helposti ja nopeasti sivullamme. Muutamalla klikkauksella läpinäkyvä ja luotettava kuva Suomen lainamarkkinan tarjonnasta.

Lainavertailusta usein kysyttyä

Yleisiä kysymyksiä pikalainoista ja pikaluotoista

Paras pikalainvertailu on sellainen, joka listaa sellaiset lainatuotteet, joita tarvitset omassa tilanteessasi. Tunnistamalla tarpeellisen summan ja vaadittavan kuukausierän, voit vertailla pikavipit ja pikalainat helposti ja nopeasti sivuillamme.

Halvin pikalaina löytyy valitsemalla joko absoluuttisesti halvin tarjolla oleva laina tai mukauttamalla tuotetarjooma omiin vaatimuksiin. Arvio tarvitsemasi laina-aika ja tee sen perusteella päätös, mikä luotto tulee käytössä halvimmaksi.

Kyllä voi. Olemme keränneet sivulle sellaisia pikavippejä ja pikalainoja, joita asiakkaamme ovat oikeasti myös saaneet. Poistamme listasta sellaisia tarjouksia, joita kukaan ei tunnu saavan. Pikalainat.net saa korvauksen sivuston ylläpidosta, mikäli asiakkaamme löytää lainan jonka haluaa ja myös saa. Olemme täysin kotimainen ja puolueeton lainapalvelu.

Hyvä tapa tehdä vertailua on nimenomaan kilpailuttaa pikalainat. Kaikki sivustollamme listatut lainapalvelut ovat turvallisia käyttää. Mikäli et halua tarjouksia sähköpostiisi tai tekstiviestinä, jätä kilpailuttaminen väliin. Kilpailuttajat välittävät lainahakemuksesi useille pankeille, joten tulet saamaan useita, jopa kymmeniä tarjouksia lainavertailuun. Osa asiakkaistamme ei halua tätä viestitulvaa, vaikka lainan näin saisikin edullissesti.

Paljonko saat lainaa riippuu täysin omasta taloustilanteestasi. Emme valitettavasti osaa ennalta sanoa vastausta. Valitse jokin lainapalvelu ja täytä lainahakemus, saat vastauksen heti. Valitsemalla jonkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen lainapalvelun, saat samalla hakemuksella vastauksen yli 30:stä pankista.