Pikavippi 50e

Pikavippi 50€ heti tilille. Vertaile 50 euron pikavipit alla näkyvästä taulukosta. Valitse paras vaihtoehto ja nosta 50€ tilillesi alle tunnissa. Maksamalla lainan takaisin ensimmäisellä laskulla, saat jokaisesta lainasta halutessasi 30pv mittaisen.

Pikavippi 50€ heti

Pikavippi 50€ heti tilille onnistuu helposti ja nopeasti valitsemalla sivun yläosan lainatuotteista sinulle paras ja mieleisin vaihtoehto. Kaikki listatut 50e pikavipit maksetaan heti tilille ja ne noudattelevat uutta korkokattoa. Hae lainaa pankkitunnuksin ja nosta rahat alle tunnissa tilillesi.

Pikavipit myönnetään ilman vakuuksia, joten et tarvitse lainaa hakiessasi mitään todistuksia tai erillisiä vakuuksia. 50 euron pikalaina on tyypillisesti pienin pikavippi, jota pankit ja luottolaitokset myöntävät. 

pikavippi 50e

50e pikavippi 30pv maksuajalla

50e pikavippi myönnetään lyhimmillään 30pv maksuajalla. Maksimissaan lainalle saa kahden kuukauden takaisinmaksuajan. Nostamalla lainasummaa muutamaan sataan euroon, voit saada takaisinmaksuaikaa useita kuukausia lisää. Kuukausierä ei kuitenkin tästä juurikaan muutu.

Alle 50 euron pikavippejä ei myönnetä, sillä niistä lain mukaan perittävät kulut eivät kata lainanmyönnön kustannuksia. Valitse lainavertailusta paras 50 euron laina ja maksa luotto takaisin ensimmäisellä laskulla, saat näin haluamasi 30 vuorkokauden takaisinmaksuajan ja taatusti edullisimman lainan.

50e pikavippi luottotiedottomalle?

Kaikki 50e pikavipit ovat vakuudettomia lainoja, joten luottotiedottomalle lainaa ei voida myöntää. Vakuudettomien lainojen ainoa tae takaisinmaksusta on nimenomaan asiakkaan luottotiedot. Kaikkien Suomessa toimivien pankkien luotonmyöntöprosessit vaativat moitteettomat luottotiedot. Luottotiedot voi helposti tarkistaan Suomen Asiakastiedosta, mikäli omista luottotiedoista on epävarmuutta. 

Luottotiedottoman vaihtoehtoinen tapa hakea 50 euron pikavippiä on tutusta paikallisen panttilainaamon tarjoukseen omasta vaihto-omaisuudesta. 

Usein kysyttyä lainoista

Yleisiä kysymyksiä pikalainoista ja pikaluotoista

Pikalaina on pieni netin kautta myönnetty vakuudeton laina, joka tyypillisesti maksetaan heti tilille. Pikalainan hakemiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset ja tiedot omasta taloudesta. Tulotiedot voidaan vielä tarkistaa joko käyttämällä Instantoria tai pyytämällä palkkatodistus.

Paras pikalaina on juuri sellainen, joka soveltuu omiin tarpeisiin. Tarvitsetko joustavaa lainaa vai pidätkö enemmän tasaeräisestä kulutusluotosta? Vain sinä osaa sanoa, minkälainen tuote milloinkin sopii omiin tarpeisiisi. Kaikkien pikalainojen ja pikaluottojen korot ovat korkokaton jäljiltä lähes samoja. 

Edullisin pikalaina on halvin luotto, jonka juuri sinä onnistut netistä saamaan. Jokainen laina myönnetään juuri sinun antamilla tiedoilla ja korko on useimmiten riskiperusteinen, jolloin vain sinä tiedät millä korolla juuri sinä saat lainaa. Korkokatto rajaa perittävän koron 20 prosenttiin.

Pikalainat ja pikaluotot myönnetään vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Markkinoilla on joitakin luottolaitoksia, jotka myöntävät luottoja, mikäli lainalla on toinen takaaja. Emme kuitenkaan koskaan suosittele tämänkaltaisia luottoja niiden hankalan vastuujaon vuoksi. Pienen pikalainan vuoksi ei ole syytä pilata ihmissuhteita.

Kuluttajaluottolaki edellyttää, että luotonmyöntäjä vastuullisen luotonmyönnön mukaisesti tarkistaa luotonhakijan luottotiedot ja varmistaa maksukyvyn. Luottohakemuksen liitteeksi tarvitaan näin ollen usein jonkinlainen liite tulojen oikeellisuudesta. Käyttämällä Instantoria voit kuitenkin välttää liitteiden lähettämisen.

Paljonko saat lainaa riippuu täysin omasta taloustilanteestasi. Emme valitettavasti osaa ennalta sanoa vastausta. Valitse jokin lainapalvelu ja täytä lainahakemus, saat vastauksen heti. Valitsemalla jonkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen lainapalvelun, saat samalla hakemuksella vastauksen yli 30:stä pankista.