Pieni pikavippi

Pieni pikavippi heti tilille ilman liitteitä. Vertaile pienet pikavipit alla näkyvästä taulukosta ja valitse sopivin pikalaina. Pieniä pikavippejä myönnetään myös kokonaan ilman liitteitä. Rahat tilitetään tunnin kuluessa tilille.

Pieni pikavippi heti

Pieni pikavippi heti omaan käyttöön, kellonajasta riippumatta. Pieniä pikavippejä voi nostaa myös öisin, mikäli käytössä on jonkin lainanmyöntäjän joustoluotto, jolta voi tehdä nostoja kellonajasta riippumatta. Löydät kyseiset toimijat yllänäkyvästä listauksesta. 

Pienet pikavipit makstaan aina heti tilille. Vältä kuitenkin lainatuotteita, joissa mainostetaan pikamaksua kulua vastaan. Parhaan lainayhtiöt maksavat lainan nopeasti tilille ilman lisäkuluja tilisiirrosta. Pikamaksukululla kierretään korkokaton pakottamaan kulukattoa. Valitse siis pieni pikalaina, joltakin vastuulliselta toimijalta.

Voit vaikuttaa pienen pikalainan maksunopeuteen käyttämällä lainahakemuksessa jonkin suomalaisen ison pankin pankkitiliä. Mikäli käytät jonkin pikkupankin tiliä, voi olla, että lainayhtiöllä ei ole tämän pankin tiliä ulosmaksutilinä. Joudut siinä tapauksessa odottamaan lainan maksua vähintään yhden pankkipäivän.

pieni pikavippi

Mistä pieni pikavippi?

Mistä pieni pikavippi sitten kannattaa hakea? Kuten todettua, tunnista ensin omat tarpeesi. Haluatko halvimman lainan, tarvitsetko nostomahdollisuuden myös öisin tai aikaisin aamulla, pidätkö enemmän tasaeräisestä luotosta vai joustavasta joustoluotosta. Kun olet päättänyt tarkan summan ja haluamasi lainatuotteen. Tee vertailu yllänäkyvien lainantarjoajien välillä.

Pienet pikalainat voi myös kilpailuttaa. Löydät pieniin lainoihin erikoistuneet lainan kilpailuttajat sivuiltamme. Osa ei pidä valikoimissaan alle 2000 euron lainoja. Ne, jotka tarjoavat pieniä luottoja, ovat yhteistyössä tällä sivulla näkyvien lainayhtiöiden kanssa. Saat kaikki pikavippiyhtiöt kilpailutettua yhdellä ja samalla hakemuksella.

Pieni pikavippi luottotiedottomalle

Luottotiedoton ei valitettavasti voi hakea edes pientä pikavippiä. Lainan ehtona on aina kunnossaolevat luottotiedot. Luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastiedosta tai Bisnodesta. Löytyvät merkintä estää kaikkien vakuudettomien luottojen hakemisen. Mikäli olet epävarma luottotietojesi ehyydestä, voit tarkistaa oman tilanteesi helposti kummasta tahansa palveluntarjoajasta.

pieni pikavippi luottotiedottomalle

Miksen saanut edes pientä pikavippiä?

Tyypillisesti hylkäyssyynä on joko luottotiedot, jokin maksamaton erä jostakin aikaisemmasta avoimesta lainasta, ikä tai hakemukselle ilmoitetut talouden tiedot.

Mikäli luottotiedot ovat kunnossa, tarkista, että ilmoittamasi tulot riittävät lainan kuukausierän maksuun. Kone hylkää automaattisesti pienenkin pikalainan hakemisen, mikäli tulot eivät riitä lainan maksuerän kanssa kuukausittaisiin menoihin. 

Suurin osa lainanmyöntäjistä myöntää lainaa ainoastaan 20-vuotta täyttäneille. 18-vuoden ikä voi olla rajoite – löydät kyseiset lainantarjoajat tältä sivulta. 

Tarkista myös, että kaikki aiemmat lainat ovat takaisinmaksusuunnitelman mukaisia. Suomen Asiakastiedossa myöhässä näkyvä lainaerä voi estää hakemuksen käsittelyn. Maksa siis aiemmat lainat pois tai ainakin ajantasalle ennen uuden lainan hakemista.

Usein kysyttyä lainoista

Yleisiä kysymyksiä pikalainoista ja pikaluotoista

Pikalaina on pieni netin kautta myönnetty vakuudeton laina, joka tyypillisesti maksetaan heti tilille. Pikalainan hakemiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset ja tiedot omasta taloudesta. Tulotiedot voidaan vielä tarkistaa joko käyttämällä Instantoria tai pyytämällä palkkatodistus.

Paras pikalaina on juuri sellainen, joka soveltuu omiin tarpeisiin. Tarvitsetko joustavaa lainaa vai pidätkö enemmän tasaeräisestä kulutusluotosta? Vain sinä osaa sanoa, minkälainen tuote milloinkin sopii omiin tarpeisiisi. Kaikkien pikalainojen ja pikaluottojen korot ovat korkokaton jäljiltä lähes samoja. 

Edullisin pikalaina on halvin luotto, jonka juuri sinä onnistut netistä saamaan. Jokainen laina myönnetään juuri sinun antamilla tiedoilla ja korko on useimmiten riskiperusteinen, jolloin vain sinä tiedät millä korolla juuri sinä saat lainaa. Korkokatto rajaa perittävän koron 20 prosenttiin.

Pikalainat ja pikaluotot myönnetään vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Markkinoilla on joitakin luottolaitoksia, jotka myöntävät luottoja, mikäli lainalla on toinen takaaja. Emme kuitenkaan koskaan suosittele tämänkaltaisia luottoja niiden hankalan vastuujaon vuoksi. Pienen pikalainan vuoksi ei ole syytä pilata ihmissuhteita.

Kuluttajaluottolaki edellyttää, että luotonmyöntäjä vastuullisen luotonmyönnön mukaisesti tarkistaa luotonhakijan luottotiedot ja varmistaa maksukyvyn. Luottohakemuksen liitteeksi tarvitaan näin ollen usein jonkinlainen liite tulojen oikeellisuudesta. Käyttämällä Instantoria voit kuitenkin välttää liitteiden lähettämisen.

Paljonko saat lainaa riippuu täysin omasta taloustilanteestasi. Emme valitettavasti osaa ennalta sanoa vastausta. Valitse jokin lainapalvelu ja täytä lainahakemus, saat vastauksen heti. Valitsemalla jonkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen lainapalvelun, saat samalla hakemuksella vastauksen yli 30:stä pankista.