Pikavippi 100e

Pikavippi 100e heti tillille – valitse paras laina tarpeisiisi vertailusta. 100e pikavippi maksetaan heti tilillesi. Tarvitset 100e pikalainan nostamiseksi pelkät verkkopankkitunnukset.

Pikavippi 100e 60pv

Pikavippi 100 eurolle voidaan myöntää 60pv takaisinmaksuajalla. Tyypillisesti lainan takaisinmaksu on maksimissaan tuo kaksi kuukautta. Osa palveluntarjoajista voi kuitenkin tarjota myös pidempää laina-aikaa. Tarkista kuitenkin onko siinä mitään järkeä ajatellen lainasta aiheutuvia kuluja. 100e pikavipin voi kuitenkin aina maksaa takaisin myös heti ensimmäisellä laskulla, jolloin lainasta perittävät kulut jäävät mahdollisimman pieniksi.

100€ pikavippi voi olla pienin mahdollinen nosto lainalimiitistä. Mikäli valitset lainatuotteeksi joustolainan voi takaisinmaksuehdoissa olla minimisuoritus, joka on juuri tuo 100 euroa. Tarkista ennen lainannostoa takaisinmaksuajan minimimitta valitsemastasi lainatuotteesta ikävän yllätyksen välttämiseksi.

pikavippi 100e

100e pikavippi heti netistä

Kaikki 100e pikavipit netistä ovat vakuudettomia pieniä pikavippejä, jotka maksetaan heti tilille. Suomen lainamarkkinoilla toimivien pankkin ja lainayhtiöiden tuotevalikoimassa 100 euroa on pienin pikalaina tyypillisesti. Kulutusluottoihin erikoistuneet lainayhtiöt myöntävät yleensä lainasummien, jotka ovat yli 2000 euroa. Jäljelle jää erityisesti pikavippeihin erikoistuneita lainayhtiöitä. 

100 euron pikavipit maksetaan heti tilillesi, joten vältä lainatuotteita, joiden tilitystä markkinoidaan pikamaksuna. Mikäli nopeaan lainamaksuun sisältyy erillinen pikamaksupalkkio, niin jätä laina ottamatta. Markkinoilta lainatuotteita, joista vastaavia palkkioita ei peritä.

100e pikavippi 18v?

Emme suosittele 18v hakemaan 100e pikavippiä tai ylipäänsä mitään pikalainaa. Nuoren on usein vaikea arvioida taloutensa kantokykyä ja tulevaisuuden rahavirtoja. Pieni laina kulutetaan usein hetken mielijohteisiin, joiden takaisinmaksuongelmat voivat johtaa liian isoihin uhrauksiin.

Tyypillisesti pikavippien ja pikalainojen ikäraja alkaa 20-vuodesta. Tällöin nuorella on jo muutama vuosi vastuullista raha-asioiden hoitoa takana ja lainanhakemista osaa itse paremmin arvioida. Emme kuitenkin suosittele vakuudettomia lainoja alle 25-vuotiaille, ilman vakituista työsuhdetta oleville henkilöille.

Joustava pikaluotto

Pikalaina on tyypillisesti joko joustava joustolaina, jota nostetaan tarpeen mukaan tai tasaeräinen kulutusluotto, joka maksetaan heti kokonaisuudessaan tilille ja lyhennetään samansuuruisella summalla koko laina-ajan. Pikalainat voidaan näin jakaa karkeasti kahteen eri kategoriaan. 

Pikalainat eivät siis oleellisesti eriydy perittävien kulujen mukaan, vaan suurin ero tulee käytössä olevan lainan ominaisuuksista. Mikäli tiedät, että lainatarpeesi tulee vielä muuttumaan, voi joustavampi pikaluotto olla parempi vaihtoehto. Jos taas olet varma että tasaeräinen samansuuruinen maksuerä on juuri sellainen seikka, jota arvostat ja jolla taloutesi pysyy helpoiten kasassa – valitse kertalainatyyppinen pikalaina.

Usein kysyttyä lainoista

Yleisiä kysymyksiä pikalainoista ja pikaluotoista

Pikalaina on pieni netin kautta myönnetty vakuudeton laina, joka tyypillisesti maksetaan heti tilille. Pikalainan hakemiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset ja tiedot omasta taloudesta. Tulotiedot voidaan vielä tarkistaa joko käyttämällä Instantoria tai pyytämällä palkkatodistus.

Paras pikalaina on juuri sellainen, joka soveltuu omiin tarpeisiin. Tarvitsetko joustavaa lainaa vai pidätkö enemmän tasaeräisestä kulutusluotosta? Vain sinä osaa sanoa, minkälainen tuote milloinkin sopii omiin tarpeisiisi. Kaikkien pikalainojen ja pikaluottojen korot ovat korkokaton jäljiltä lähes samoja. 

Edullisin pikalaina on halvin luotto, jonka juuri sinä onnistut netistä saamaan. Jokainen laina myönnetään juuri sinun antamilla tiedoilla ja korko on useimmiten riskiperusteinen, jolloin vain sinä tiedät millä korolla juuri sinä saat lainaa. Korkokatto rajaa perittävän koron 20 prosenttiin.

Pikalainat ja pikaluotot myönnetään vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Markkinoilla on joitakin luottolaitoksia, jotka myöntävät luottoja, mikäli lainalla on toinen takaaja. Emme kuitenkaan koskaan suosittele tämänkaltaisia luottoja niiden hankalan vastuujaon vuoksi. Pienen pikalainan vuoksi ei ole syytä pilata ihmissuhteita.

Kuluttajaluottolaki edellyttää, että luotonmyöntäjä vastuullisen luotonmyönnön mukaisesti tarkistaa luotonhakijan luottotiedot ja varmistaa maksukyvyn. Luottohakemuksen liitteeksi tarvitaan näin ollen usein jonkinlainen liite tulojen oikeellisuudesta. Käyttämällä Instantoria voit kuitenkin välttää liitteiden lähettämisen.

Paljonko saat lainaa riippuu täysin omasta taloustilanteestasi. Emme valitettavasti osaa ennalta sanoa vastausta. Valitse jokin lainapalvelu ja täytä lainahakemus, saat vastauksen heti. Valitsemalla jonkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen lainapalvelun, saat samalla hakemuksella vastauksen yli 30:stä pankista.

Pikalainat.net on Leadout Oy:n ylläpitämä palvelu, jossa käyttäjät voivat vertailla netin pikalainoja ja pikaluottoja. Palvelu käsittää kaikki Suomessa toimivat lainayhtiöt.

Asiakaspalvelu: [email protected]

puhelin: 040 1495888

Palvelua ylläpitää:
Leadout Oy
2584445-3
PL 272, 20101 Turku

Lainat