POP Pikalaina

POP Pikalaina vai halvempi pikavippi netistä? Vertaile alla näkyvät pikalainat POP Pikalainaan ennen valinnan tekoa. Löydät helposti edullisimman lainan.

POP Pikalaina hintatiedot

POP Pikalaina on POP-Pankin lainatuote, joka on suunnattu vakuudettomien luottojen markkinoille. Luoton korot ja kulut ovat keskimääräistä netin pikavippiä hieman edullisemmat.

POP Pikalainan korko on 9,9% ja nostokulut summariippuvaiset, tyypillisesti noin 1% lainapääomasta. Tilinhoitopalkkio on noin 5€/kk.

pop pankki pikalaina

POP Pikalaina kokemuksia

POP Pikalainan myöntää Bonum Pankki, josta ei löydy juurikaan kokemuksia nettiä selailemalla. Haimme lainaa omilla tiedoillamme ja saimme kielteisen vastauksen ilman perusteluita. 

POP Pikalaina kokemuksena oli yksinkertainen: tunnistaudu, täytä perusmuotoinen lainahakemus ja saat alustavan luottopäätöksen heti. Tämän jälkeen tulee vielä toimittaa palkkatiedot sisältävät liitteet Bonum Pankille. Lopullinen päätös tehdään näiden tietojen perusteella.

Kuten sanottua oma kokemus POP Pikalainasta on kielteinen saatuamme negatiivisen luottopäätöksen alustavan hyväksynnän jälkeen. Mitään selvitystä lainan myöhemmästä hylkäämisestä emme saaneet.

POP Pankki pikalaina

POP Pankki pikalainan myöntää Bonum Pankki. Pikalainat.net ei osaa sanoa miksi lainatuotteella on eri myöntäjä kuin itse lainaa mainostava taho. Bonum Pankin taustatiedoista kuitenkin näkyy, että kyseinen pankkitoimiluvan haltijayhtiö kuuluu POP Pankin alaisuuteen ja samaan yritysryhmään. Bonum Pankki on perustettu välittämään rahoitustuotteita, jotka eivät suoranaisesti kuulu POP Pankin kovaan ytimeen. 

POP Pankin pikalainaa haettaessa on kuitenkin hyvä muistaa, että mikäli on jo POP Pankin asiakas voi keskittämisestä olla hyötyä ja haittaa. Takaisinmaksuhistoria tulee siten vaikuttamaan myös vastaisuudessa kyseisessä pankissa asiointiin. Mikäli et halua pikalainaa samasta konsernista, jossa muutenkin asioit pankkiasioissa, valitse sivun ylälaidasta lainavertailustamme jokin toinen pikavippivaihtoehto. 

pop pankki pikalaina kokemuksia

Usein kysyttyä lainoista

Yleisiä kysymyksiä pikalainoista ja pikaluotoista

Pikalaina on pieni netin kautta myönnetty vakuudeton laina, joka tyypillisesti maksetaan heti tilille. Pikalainan hakemiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset ja tiedot omasta taloudesta. Tulotiedot voidaan vielä tarkistaa joko käyttämällä Instantoria tai pyytämällä palkkatodistus.

Paras pikalaina on juuri sellainen, joka soveltuu omiin tarpeisiin. Tarvitsetko joustavaa lainaa vai pidätkö enemmän tasaeräisestä kulutusluotosta? Vain sinä osaa sanoa, minkälainen tuote milloinkin sopii omiin tarpeisiisi. Kaikkien pikalainojen ja pikaluottojen korot ovat korkokaton jäljiltä lähes samoja. 

Edullisin pikalaina on halvin luotto, jonka juuri sinä onnistut netistä saamaan. Jokainen laina myönnetään juuri sinun antamilla tiedoilla ja korko on useimmiten riskiperusteinen, jolloin vain sinä tiedät millä korolla juuri sinä saat lainaa. Korkokatto rajaa perittävän koron 20 prosenttiin.

Pikalainat ja pikaluotot myönnetään vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Markkinoilla on joitakin luottolaitoksia, jotka myöntävät luottoja, mikäli lainalla on toinen takaaja. Emme kuitenkaan koskaan suosittele tämänkaltaisia luottoja niiden hankalan vastuujaon vuoksi. Pienen pikalainan vuoksi ei ole syytä pilata ihmissuhteita.

Kuluttajaluottolaki edellyttää, että luotonmyöntäjä vastuullisen luotonmyönnön mukaisesti tarkistaa luotonhakijan luottotiedot ja varmistaa maksukyvyn. Luottohakemuksen liitteeksi tarvitaan näin ollen usein jonkinlainen liite tulojen oikeellisuudesta. Käyttämällä Instantoria voit kuitenkin välttää liitteiden lähettämisen.

Paljonko saat lainaa riippuu täysin omasta taloustilanteestasi. Emme valitettavasti osaa ennalta sanoa vastausta. Valitse jokin lainapalvelu ja täytä lainahakemus, saat vastauksen heti. Valitsemalla jonkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen lainapalvelun, saat samalla hakemuksella vastauksen yli 30:stä pankista.